Salong Valencia

Om oss

Om oss

Vi är ett team av frisörer som har ett stort kunnande, ständigt håller oss uppdaterade kring de senaste teknikerna och trenderna. Vi hjälper dig gärna med råd och tips för ditt hår och även ger dig tips om vilken frisyr passar bäst för dig. Skönhet kommer som vi vet inifrån men ibland kan man behöva hjälpa den ut. Vi står för: kreativitet, god service, kvalitet och kundnöjdhet till 100%. Nyligen började vi med 3D Ögonbrynstatuering eller 3D Permanent Make Up.

Vare sig du är ute efter en barnklippning eller du själv behöver klippa, färga, slinga eller sätta upp håret så har våra frisörer den relevanta kompetensen. Dessutom arbetar vi även med hårförlängning, håruppsättningar, keratinbehandlingar och öronhåltagning.

Har du frågor/ vill få en kostnadsfri konsultation, vill beställa tid eller varför inte en behandling är du välkommen att kontakta oss.

Jenka

Mitt namn är Jenka har arbetat som frisör sedan 1995 då jag även tog mitt gesällbrev. Jag driver salongen tillsammans med min kollega Hasme och jag brinner för mitt yrke speciellt när jag får använda mig av min breda kunskap i klippningar  och permanent.

Hasme

Mitt namn är Hasme.
Jag är utbildad frisör sen 2005 och driver salongen med min kollega Jenka.
Jag ser fram emot att träffa er alla och ge er den allra bästa behandlingen. För mig är det super viktigt att ni känner er helt och hållet trygga och bekväma. Kom ihåg att vi alltid skräddarsyr din behandling efter just DIG.

Anela

Mitt namn är Anela. Har jobbat på Salong Valencia sen 2006. Det året avslutade jag min utbildning och startade min verksamhet på Salong Valencia. Mina kunder och mina kollegor är min största inspiration! Jag brinner för mitt yrke och därav står jag kvar!

Ahod

Hej, mitt namn är Ahod. Jag har varit utbildad frisör sedan 2006 och har arbetat i Salong Valencia sedan 2018. Jag är en kreativ person som älskar allt som har med frisöryrket att göra och kan behärska allt mellan svårare färgningar, balayage och slingor. Det viktigaste för mig är att mina kunder ska känna sig nöjda.

Nicole

Mitt namn är Nicole och jag är nyexaminerad frisör (2022) och har varit på salong Valencia sen 2020 som elev. Jag älskar allt som har med hår att göra och älskar alla utmaningar man får träffa på i detta yrket, det jag tycker är roligast att göra är balayage och olika typer av färgbehandlingar

Marina

Mitt namn är Marina Durrani, jag går hantverksprogrammet inriktning frisör. Jag är tredje års praktikant på Salong Valencia. Min starka sida inom yrket är färgbehandlingar, det är något jag uppskattar att göra mycket av.

Elin

Mitt namn är Elin och jag har jobbat som nagelteraput sedan 2012.
Jag älskar att vara kreativ samtidigt som jag strävar efter bästa resultat. Mitt mål är att kunden alltid ska gå härifrån nöjd!

Kontakta oss

Har du några frågor?

Kontakta oss gärna!

Måndag – fredag:

10:00-18:00

Lördag:

10:00-14:00

Söndag:

Stängt